Excel•lent acollida de la sessió sobre la memòria de projecte de I+D+i (R+D+i) segons UNE 166001.

El passat dia 21 de febrer es va organitzar a les instal·lacions d’Aula de Millora una sessió gratuïta sobre UNE 166001. Durant tres hores, es va donar un repàs a tota la norma, per tal d’introduir als continguts que recull la mateixa.

Es va limitar l’aforament, per tal de fomentar la participació dels assistents, i donar una atenció personalitzada. Alguns alumnes es van quedar sense plaça per aquest motiu.

Entre els assistents, vam tenir la presència de departaments d’I+D+i d’entitats i empreses: SNIBA, Fundació Parc Taulí, Institut Químic de Sarrià (IQS), EMTE Sistemas, Enide, Regner & Asociados, Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Tots ells van poder gaudir de la formació de forma totalment gratuïta, amb aquest acte finançat íntegrament per Aula de Millora. La diversitat de perfils, des de funcionaris a treballadors d’empresa mitjana, es va fer patent però va enriquir la sessió amb les diferents visions i preocupacions.

La majoria dels assistents van poder demostrar que ja dominaven perfectament el tema. És curiós però, com diversos alumnes coincidien en no haver-se plantejat que la metodologia que normalment fan servir per redactar memòries de projecte, en realitat, és coherent a UNE 166001.

També va quedar patent una evidència preocupant. És el fet que la distància entre empreses desenvolupades i la majoria de les PIMEs, pel que fa a activitat d’I+D+i és molt gran. Actualment les ajudes d’I+D+i bàsicament les aprofiten grans empreses i centres tecnològics, quedant el gruix de les PIMEs “fora de joc”, i amb més dificultats cada dia.

Davant aquesta realitat, sembla ser que fins i tot està sorgint un nou perfil d’empresa d’assessorament en matèria d’ajudes per I+D+i (amb independència de la certificació de projectes segons UNE 166001 que queda en segon pla). Tot sembla indicar que cada cop en veurem més d’aquest tipus d’empresa consultora. Caldrà estar atent a la professionalitat de totes les parts implicades.

Esta entrada fue publicada en · Noticias corporativas ·. Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Excel•lent acollida de la sessió sobre la memòria de projecte de I+D+i (R+D+i) segons UNE 166001.

  1. Coordinador dice:

    Hola.

    Potser tocarà aviat organitzar una altra sessió, donada la bona acollida que va tenir aquella. Fins i tot es va quedar gent fora.

    Serà cosa d’anar mirant agendes i proposar-nos una data.

    Salutacions a tots.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*


7 − = tres

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam